NYHETER

 

Läs mer här (PDF)

________________

Ny bok! "Dina pengar räknas"


________________

ARKIV

Seminariedagar 9-10 sept

Seminarium i Malmö den 27 maj 2010


CrownLife
är en del av
Studieprogram

Förvaltarskap och Biblisk privatekonomi

Crownlife studiemateriel ”Förvaltarskap och Biblisk privatekonomi” handlar om vår relation med Jesus och hur vi förvaltar det Herren har anförtrott oss då det gäller tid, pengar och personliga gåvor.

Studiematerialet är utformat för att användas i mindre studiegrupper i församlingen.

Dessa träffar är mycket uppskattade, för att få en dynamisk studiegrupp, bör deltagarantalet inte vara mer än 12 personer.

Kursen är upplagd på tio avsnitt där kursdeltagarna studerar i hemmet för att sedan träffas två timmar varje vecka för samtal och diskussioner om de Bibelverser de tidigare i veckan studerat.

Kursmaterialet är enkelt att använda och kan ledas av en eller två i församlingen som själva gått igenom materialet och tillhörande kurshandledning. Inga kursavgifter tas ut.

Kursdeltagaren

Studiematerialet för kursdeltagarna består av två häften ”Deltagarhäfte” och ”Praktisk tillämpning”.
I ”Deltagarhäftet” får du fördjupa dig i vad Bibeln säger om Guds del/vår del, arbete, skulder, råd från andra, livsstil, ärlighet, givande, investeringar och evigheten.
 

Inläsning sker i hemmet, där du studerar Bibeltexterna och sedan skriver ner en rad i ”Deltagarhäftet” om vad Bibelversen betyder. Efter att du gått igenom alla Bibelverserna i avsnittet läser du igenom Crowns kommentarer. Det är ett minibibelstudium om ämnet i det avsnitt som du just studerat.

Samtidigt med studierna i ”Deltagarhäftet” får du arbeta praktiskt med din egen privatekonomi i häftet ”Praktisk tillämpning”.

Häftet ”Praktisk tillämpning” är personlig och du kommer inte att redogöra din privatekonomi för de andra kursdeltagarna.

Läs mer, klicka på häftet. Folder i pdf

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Studieprogrammet för smågrupper består av:
- Kurshandledning 67 sidor, ett häfte för varje ledare
- Deltagarhäfte 128 sidor, ett häfte för varje deltagare och ledare
- Praktisk Tillämpning 47 sidor, ett häfte för varje deltagare och ledare

    Kurshandledning" är för de personer som i församlingen skall leda kursen.

Se baksidestext här

 

 

 

 

 

 

 

I "Deltagarhäftet" får du fördjupa dig i vad Bibeln säger om Guds del/ vår del, skulder, råd från andra, livsstil, ärlighet, givande, investeringar och evigheten.

Läs mer om innehållet här

Se baksidestext här

 

 

 

 

 

"Praktisk Tillämpning" ger kursdeltagarna möjlighet att praktiskt arbeta med sin ekonomi, den är till för alla både personer som har ordning på sin ekonomi och för personer som inte har ordning på sin ekonomi. Ett häfte för varje deltagare.

Se baksidestext här

Ta del av ”Formulären” i ”Praktisk Tillämpning” (Får användas fritt)